Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan

VanderKraan-Eric.png

Uitvaartcentrum

Uitvaartzorg voor u en uw nabestaanden

De Palm

Wij hebben de beschikking over een eigen uitvaartcentrum in Rotterdam genaamd De Palm. Het uitvaartcentrum beschikt over een koeling waar de overledene van de dag van overlijden tot de dag van de uitvaart kan verblijven. Daarnaast beschikt het uitvaartcentrum over twee aula’s. In deze aula’s kunt u afscheidsbezoeken houden (familiebezoeken en rouwbezoeken) en er kan een rouwdienst gehouden worden, waarbij gebruik gemaakt kan worden van ons orgel of van de muziekinstallatie. 
Na de uitvaart is er de gelegenheid tot condoleren, waarbij het serveren van verschillende soorten consumpties tot de mogelijkheden hoort.

Verzorgingsruimte

Wilt u de overledene zelf verzorgen en kleden in ons uitvaartcentrum, dan kunt u van onze verzorgingsruimte, die ook geschikt is voor multiculturele uitvaarten, gebruikmaken.

Opbaring elders

Heeft u de wens om de opbaring in een ander dan ons eigen uitvaartcentrum te laten plaatsvinden, dan kunnen wij u daarbij helpen.

Een zoon

Over zijn vader

Mijn vader is in het ziekenhuis gestorven. Hij was een gelovig mens. Vanwege zijn ouderdom kon hij zijn huis niet meer uit om naar de kerk te gaan. We wilden zijn uitvaart toch een kerkelijk tintje geven.

 

zoon2.png

 

De uitvaartverzorger opperde het idee om in het uitvaartcentrum, waar mijn vader was opgebaard, na het afscheid nemen, een korte dienst te houden. Wij vonden dit een prima idee, zeker omdat het grootste deel van de belangstellenden slecht ter been was en nu op één plaats kon blijven. 

 

Het is een mooie ingetogen dienst geworden. De opname van de dienst draaien we nog wel eens en dan pinken we daarbij een traantje weg. Goed dat we die opname hebben laten maken.

Vestiging Vlissingen | BGNU-erkend | info@uzk.nl