Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan

3.png

Repatriatie

Begrafenis of crematie in een ander land

Alternatieve wensen

Het kan zijn dat het de wens is om niet in Nederland begraven of gecremeerd te worden maar in een ander land, bijvoorbeeld het land van geboorte. 

Papierwerk

Voor een repatriatie moet er heel wat papierwerk verricht worden. Van belang is de aanwezigheid van het paspoort van de overledene. Met dit paspoort en de verklaring van overlijden van de arts gaan wij de formulieren voor de repatriatie in orde maken. 

Reis naar bestemming

Het boeken van de vlucht kunnen wij voor u verzorgen. Mocht het de wens zijn om in Nederland afscheid van de overledene te nemen of dat er een afscheidsdienst gehouden gaat worden, dan kunnen wij u hierbij adviseren en behulpzaam zijn met het uitvoeren.

Een zus

Over haar broer

Mijn broer is in Suriname geboren. Onze ouders hebben ons meegenomen naar Nederland. Mijn ouders zijn inmiddels overleden en begraven in Suriname. 

 

Voor mijn broer was het van meet af aan duidelijk dat hij in de buurt van mijn ouders in Suriname begraven zou worden. Ik heb het hem moeten beloven en gelukkig had hij zich hiervoor verzekerd. Met een kleine groep familieleden hebben wij hem naar Suriname gebracht. We vonden het jammer dat niet iedereen met ons kon meekomen. Daarom hebben we eerst hier nog een groots afscheid gehouden.

 

Vestiging Vlissingen | BGNU-erkend | info@uzk.nl