Uitvaart Zorgcentrum Van der Kraan

VanderKraan-Michel.png

Melding overlijden

Uitvaartzorg voor u en uw nabestaanden

Melding van overlijden

Een overlijden kunt u iedere dag en op elk tijdstip aan ons doorgeven. Doordeweeks zijn wij hiervoor op kantoor bereikbaar. ’s Avonds en in het weekend wordt u direct met de dienstdoende uitvaartleider doorverbonden. 

Per telefoon maken wij de eerste afspraken met u. Er wordt besproken wat uw wensen zijn t.a.v. het verzorgen en opbaren van de overledene. Daarnaast maken wij een afspraak met u om thuis of op ons kantoor de uitvaart te bespreken.

bloem.png
Vaststellen overlijden

Van belang voor dit eerste contact is dat het overlijden door een arts is vastgesteld of op korte termijn vastgesteld gaat worden. Daarnaast zijn er een aantal praktische aandachtspunten:

 

Vanzelfsprekend is het onze taak om u hierbij met raad en daad ter wille te zijn.

Een zoon

Over zijn vader

zoon.png

Na het overlijden van onze vader heb ik de uitvaartonderneming gebeld. Het was voor mij de eerste keer dat ik een overlijden van zo nabij meemaakte. Natuurlijk ben ik wel eens op een begrafenis geweest, maar nog nooit om zoiets zelf te moeten regelen. 

 

Aan de telefoon ben ik eigenlijk gelijk op mijn gemak gesteld. Een goed gevoel. Er werden wat persoonsgegevens gevraagd en er werd gevraagd of het uitkwam of we er al aan toe waren om met iemand van de uitvaartonderneming de uitvaart te bespreken. Mijn zus woont in Friesland en in goed overleg hebben we besloten het gesprek de volgende dag in de ochtend te laten plaatsvinden. 

 

Vader is tijdelijk op zijn bed opgebaard en wij konden even tot ons zelf komen. De rust vinden, niet alles haas je rep je. Na het gesprek is mijn vader opgehaald. We hebben het gevoel dat we overal alle tijd voor kregen, alhoewel we het gedicht voor de kaart niet een twee drie konden vinden, maar via internet is dat toch gelukt.

 

Vestiging Vlissingen | BGNU-erkend | info@uzk.nl